گروه نرم افزاری آسمان

صفحه اصلی
کتابخانه
پیشگیری از اغلب بیماریها با استفاده از غذای مناسب
جلد اول
فهرست مطالب





غذادرمانی
بخش اول:
چرا می‌توان با استفاده از غذاهای مناسب از بیماری‌ها جلوگیری کرد 7
از عصر ابو علی سینا، رازی و حکمای یونان تا دوران پزشکی جدید 19
بخش دوم:
اطلاعات خود را در ارتباط با مصرف انواع خوراکی‌ها بیازمائید 29
بخش سوم:
سرماخوردگی و روش‌های کنترل آن با رژیم‌های غذایی 59
نقش میوه‌ها و سبزی‌ها 62
نقش سیر 64
مایعات گرم 66
غذا درمانی، ج‌1، ص: 6
نقش نخود سبز 67
لیموترش 67
سوپ جوجه 68
روش تهیه سوپ جوجه 75
مراقبت‌های ساده دیگر 80
ص: 7
غذادرمانی